Hva kan vi hjelpe deg med?

Hei! Velkommen til vårt hjelpesenter.
Vennligst skriv inn emnet eller navnet på funksjonen som du har spørsmål omkring.

Verifisering av profiler

  1. Hvordan verifserer jeg meg med bilde?

    Ved å verifisere profilen din er det enklere for andre brukere å stole på at du er deg, og det er enklere å få matcher og nye forbindelser.

    For å verifisere deg, går du til profilen og klikker på 'Bli verifisert', eller klikk på verifisert-symbolet  på en annen brukers profil. Deretter blir du oppfordret til å ta en selfie hvor du skal imitere en tilfeldig bevegelse vist i eksemplet.  

    Deretter vil en av våre moderatorer sjekke bildet ditt innen kort tid. Når bildet er bekreftet, får du et symbol på profilen din som indikerer for alle på Chat & Date at du er verifisert!  

    Hvorfor blir jeg spurt om å verifisere meg? 

    Chat & Date har som mål å luke ut spam-profiler og falske profiler. Bildeverifisering og andre metoder for verifisering hjelper oss med dette.

    Hvis du er blitt spurt om å verifisere deg, må du fullføre prosessen for å fortsette å bruke Chat & Date som vanlig. Det tar kun et par minutter. Du kan ikke bruke eksisterende bilder fra albumet ditt; du må ta et nytt for å fullføre verifisering.

    Deretter brukes en kombinasjon av automatiserte prosesser og menneskelige ressurser som verifiserer om du er en ekte person og at bildene dine matcher bildet for verifisering. Et annet formål med dette er å bekrefte at du er over 18 år gammel. Ikke vær bekymret - dette bildet vises aldri på profilen din og er ikke synlig for andre medlemmer.

    Du kan finne mer info om hvordan vi lagrer og bruker disse detaljene i vårt personvernsreglement

    Hvis du har spørsmål eller kjenner uro for denne prosessen kan du alltids ta kontakt med vårt supportteam.

    Var dette svaret nyttig for deg? Ja - Nei
  2. Hvordan får jeg status som Verifisert?

    Å ha 'Verifisert'-status gjør det enklere for deg å bevise for andre brukere at du er deg, og dermed enklere å treffe nye mennesker.

    For å bli verifisert, bare gå til Verifisering på profilen din hvor du vil kunne verifisere profilen din med et bilde av deg selv.

    Var dette svaret nyttig for deg? Ja - Nei
  3. Hvordan fungerer bildeverifisering?

    For å verifisere profilen din med bildet ditt, vennligst følg disse instruksjonene:

    • Gå til profilen din.
    • Trykk på bildeikonet i 'Verifisering'-delen.
    • I popup-vinduet, klikk på 'Ta et bilde' og gi tilgang til kameraet ditt.
    • Ta et bilde med samme gest som vist i eksempelet.
    • Trykk på 'Send' hvis du er fornøyd med bildet du tok, eller trykk på 'Ta på nytt' hvis du ønsker å prøve på nytt.

    Sørg for at ansiktet ditt er godt synlig når du tar bildet og ikke bekymre deg, dette bildet vises ikke på profilen din og det vil ikke være synlig for profilbesøkende dine.

    Hvis du har problemer med å bruke Safari-nettleseren, kan du bruke en annen nettleser som Firefox eller Google Chrome.

    Var dette svaret nyttig for deg? Ja - Nei
  4. Hvorfor ble verifiseringsbildet mitt avvist?
    Hvis bildet du sendte inn til verifisering ble avvist er sannsynligvis grunnet følgende:
    • Hele fjeset ditt var ikke tydelig på bildet
    • Hele poseringen fra malen var ikke på bildet du sendte inn
    • Bildet var for mørkt, for lyst eller uskarpt
    • Poseringen fra malen var ikke kopiert riktig
    Vennligst ta kontakt med brukerstøtte om du har problemer med å verifisere deg med bildet og ingen av de overnevnte problemene er relevant i ditt tilfelle.
    Var dette svaret nyttig for deg? Ja - Nei
  5. Jeg har ikke et webkamera og får ikke verifisert meg med bilde. Hva gjør jeg?
    Ikke noe problem! Om du ikke har et webkamera kan du bruke et mobilkamera ved å logge inn via en mobilenhet. Om du ikke har kamera på din mobil, spør en venn om du kan bruke deres eller besøk en internettkafé for å fullføre verifiseringen.
    Var dette svaret nyttig for deg? Ja - Nei
  6. Hvorfor blir jeg bedt om å bekrefte deler av min informasjon når jeg forsøker å logge inn?

    Sikkerheten til våre brukere er utrolig viktig for oss og du kan derfor bli bedt om å måtte bekrefte deler av informasjonen på din profil. Du trenger ikke å bekymre deg, da vi kun vil etterspørre informasjon du tidligere har delt med oss.

    • Om du blir oppringt av oss vil du bli bedt om å føre inn en kode på skjermen din. Bare skriv inn de siste fire sifrene av telefonnummeret du mottar samtalen fra.
    • Om vi ber deg bekrefte din e-postadresse eller ditt telefonnummer, vennligst gjør dette. Du trenger ikke tilgang på hverken av disse metodene, da du kun trenger å bekrefte din kjennskap til dem.
    • Om du blir spurt om ditt passord og ikke husker dette, vennligst trykk på "Glemt passord"-knappen og følg instruksene sendt til din e-postadresse.

    Om du har problemer med å bekrefte noe av den etterspurt informasjonen, vennligst ta kontakt med brukerstøtte slik at de kan se nærmere på ting for deg.

    Var dette svaret nyttig for deg? Ja - Nei
  7. Hvorfor får jeg beskjed om at 'telefonnummeret er ugyldig' når jeg forsøker å verifisere dette?
    Først og fremst, vær sikker på at du fører inn riktig nummer og landkode. Om du fremdeles opplever problemer, ta kontakt med brukerstøtte slik at de kan se nærmere på ting for deg.
    Var dette svaret nyttig for deg? Ja - Nei
  8. Hva betyr den blå eller hvite haken ved siden av et brukernavn?
    Den blå haken på en hvit bakgrunn indikerer at personen har bekreftet profilen deres med minst to verifikasjonsmetoder. Hvis en bruker har en hvit hake på en blå bakgrunn ved siden av navnet deres, har denne brukeren bekreftet profilen deres med et bilde og minst en annen metode.
    Var dette svaret nyttig for deg? Ja - Nei
  9. Hvorfor blir jeg bedt om å legge til en konto i sosiale medier når jeg forsøker å logge inn?
    Ingen grunn til bekymring! Hvis du blir bedt om å bekrefte en konto i sosiale medier er det fordi du tidligere har koblet denne til og vi simpelthen ønsker å bekrefte at du eier denne profilen. Om du opplever problemer med å bekrefte din sosiale medier-konto, bare ta kontakt med brukerstøtte så hjelper de deg videre.
    Var dette svaret nyttig for deg? Ja - Nei