Me çfarë mund të të ndihmojmë?

Përshëndetje! Mirësevini në Seksionin e Ndihmës.
Shkruaj një temë ose emrin e karakteristikës për të cilën dëshiron të pyesësh.

Kredite

Chat & Date është falas dhe është vendi ideal për biseda, për të gjetur persona të rinj, për të ngarkuar fotografi e video, të luash në Takime e të argëtohesh. Ne ofrojmë edhe karakteristika premium si Ngjitjen e Pjesëmarrjen për të të ndihmuar të tërheqësh vëmendjen. Këto karakteristika ti i blen me Chat & Date Kredite.

 1. Çfarë janë kreditet Chat & Date?

  Kreditet Chat & Date janë ato që të ndihmojnë të tërheqësh vëmendjen e të tjerëve. Me kreditet mund të Ngjitesh në vendin e parë në rezultatet e kërkimeve, të përdorësh shërbimin tonë të Prozhektorit, të shfaqesh më shumë në Takime e shumë të tjera. Ti mundesh gjithashtu të aktivizosh Auto Rimbushjen për t'u siguruar që nuk mbetesh kurrë pa kredite.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 2. Sa kredite mund të blej?

  Ti mund të blesh 100, 550, 1250 ose 2750 kredite në të njëjtën kohë.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 3. Çfarë është Auto Rimbushja?

  Auto Rimbushja e bën blerjen e krediteve shumë të lehtë - rimbush kreditet e tua në Chat & Date sa herë shuma e mbetur bie nën 200 kredite. Kështu nuk lodhesh duke rimbushur kreditet dhe e konsumon kohën duke shijuar Chat & Date!

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 4. Si mund të anulloj Auto-Rimbushjen për kreditet?

  Nëse dëshiron të anullosh Auto-Rimbushjen për kreditet e tua, shko tek profili yt, hap preferencat , kalo tek seksioni Peferenca Pagese dhe çaktivizo Auto-Rimbushjen.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 5. Çfarë është 'Promovimi'?

  Promovimi  bën që të shfaqesh menjëherë, sepse promovon fotografinë tënde dhe e shohin të gjithë ata që janë afër teje. Kliko mbi 'Merr më shumë vizita' në cepin e poshtëm djathtas të faqes dhe ndiq udhëzimet.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 6. Si mund të shfaqem më shpesh në Takime?
  Sa më shumë shfaqet fotografia juaj në Takime, aq më shumë persona të shikojnë e kërkojnë të njihen me ju. Shkoni në faqen e Popullaritetit, zgjidhni Shfaqje plus , përzgjidhni metodën e pagesës dhe ndiqni udhëzimet.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 7. Si mund të shtoj limitin e kontakteve në ditë?
  Ne e kuptojmë që ndonjëherë mund të dëshironi të kontaktoni mbi 5 përdorues Chat & Date në ditë, për këtë ne kemi disa opsione që të lejojnë të zgjerosh limitin e kontakteve ditore.

  Për të shtuar limitin me më shumë kontakte në ditë, përgjithmonë, ti mund të kesh profil me Status të Vërtetuar në Faqen e Profilit tënd. Nëse dëshiron ta rrisësh më tej limitin e të bisedosh me më shumë persona të rinj, ti duhet të blesh kredite Chat & Date. Ato të lejojnë të bisedosh me persona të tjerë.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 8. Çfarë është Ngjitja Lart?

  Ngjitja Lart është një mënyrë e përkryer për t'u vënë re dhe përmjet të cilës profili yt vendoset në krye të rezultateve të kërkimit për persona në zonën tënde. Kur ndodhesh në vendin e parë ti do të keni më shumë sukses dhe mesazhe.

  Mund ta aktivizosh duke zgjedhur Ngjitje Lart tek faqja jote e Popullaritetit.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 9. Çfarë është një dhuratë dhe si mund ta dërgoj?
  Ju mund t'i dërgoni një dhuratë dikujt për t'i treguar se ju pëlqen. Për ta bërë këtë, thjesht hapni profilin e personit dhe klikoni mbi 'Merr vëmendjen e tij/saj me një dhuratë!'. Ose mund ta bëni direkt nga Biseda duke klikuar mbi ikonën e dhuratës . Zgjidhni nga dhuratat e disponueshme dhe lumturoni dikë! Ju gjithashtu mund ta bëni dhuratën tuaj private që ta shohë vetëm personi të cilit ja keni dërguar duke klikuar mbi "Private?" është e përzgjedhur.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 10. Çfarë janë ngjitëset?

  Ju mund t'i shtoni ngjitëse argëtuese bisedave tuaja Chat duke klikuar ikonën e smiley-t në fund të kutisë së bisedës. Ju mund të zgjidhni nga një larmishmëri paketash me ngjitëse dhe pasi ta blini një herë do të jetë e disponueshme për ju gjithmonë.

  Pjesa më e madhe e paketave me ngjitëse kushtojnë 250 kredite; gjithsesi, ka disa ngjitëse për të cilat duhet Chat & Date Premium.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 11. Çfarë është një Paketë?

  Kur përdor një nga shërbimet tona premium për kredite (Ngjitje lart, Prozhektor ose Shfaqje plus), mund të të ofrohen dy më shumë me çmimin e njërës!

  Vendimi nëse do të bleshi tre shërbime në të njëjtën kohë për një çmim më të lirë varet tërësisht nga ti; mund ta refuzosh ofertën kur të shfaqet në faqen e pagesës nëse nuk të intereson.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 12. Çfarë janë 'Kredite nga miqtë'?

  Karakteristika 'Kredite nga miqtë' të ndihmon të fitosh kredite duke ftuar miqtë të hyjnë në Chat & Date. Sapo të kesh ftuar miqtë e tu prek butonin 'Merr kredite' pranë emrit të mikut tënd dhe grumbullo kredite.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 13. Pse nuk kam marrë kredite pasi mora pjesë në ofertën 'Fito kredite'?

  Ndonjëherë, të ofrohet mundësia të marrësh pjesë në pyetsorë dhe shkarkime në shkëmbim të krediteve Chat & Date. Nëse nuk i keni marrë kreditet, kontaktoni menjëherë shërbimin e klientit në Fyber direkt.

  Për të kontaktuar shërbimin e klientit Fyber, të lutemi kliko figurën e krediteve në anën e majtë të faqes së Chat & Date, përzgjidh 'Fito kreditet e tua' dhe zgjidh 'Ndihmë' në cepin poshtë majtas të dritares pop-up.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 14. Si mund të blej kredite Chat & Date në website Celular?

  Shko në faqen e profilit dhe përzgjidh kredite, në vazhdim ndiq udhëzimet në ekran. Ti mund të përdorësh kredite Chat & Date për të përdorur shërbimin 'Prozhektor', për të shtuar vota në Takime ose për të shtuar kuotën e kontakteve të reja në ditë.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 15. Nuk po mundem të blej kredite Chat & Date. Si mund të veproj?

  Të lutemi kontakto Ekipin e Shërbimit të Klientit nëse nuk po arrin të blesh kredite. Ata do të të ndihmojnë me kënaqësi.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo